Ценовник

Ценовник

Laguna SpaNirvana SpaFjord Spa
-Наем на апартманот: 1-2 лица40 €30 €30 €
-Наем на апартманот: 3-4 лица45 €35 €35 €
-Дневен престој во траење до 4 часа20 €16 €16 €
Појадок во Звездара театар ( по лице )

шведскиот маса + 1 пијалок

5 €5 €5 €
-Mузичари: (дo 2 часa)
– 2 гитари80 € 80 € 80 €
Maсажa
Релакс – 30 мин.8 €8 €8 €
Релакс – 45 мин.10 €10 €10 €
Релакс – 60 мин.15 €15 €15 €
Релакс – 90 мин.22 €22 €22 €
Терапевтски / Cпортска масажа
30 мин10 €10 €10 €
45 мин13 €13 €13 €
60 мин16 €16 €16 €
Shiatsu – 45 мин13€13 €13 €
Аntistres – 60 мин15 €15 €15 €

ДОДАТНИ УСЛУГИ

Tрансфер oд/до аеродром
– Еден правец20 €
– Во два правца 30 €
-Превоз до други дестинации во Србија:по договор
Rent-a-car
– Citroen Xsara10 € / ден
-Дополнително чистење на апартманот: 15 €
-Перење и сушење до 5 kg. алишта бесплатно
-Кошули, перење и пеглање1,5 €/пар.
-Купување на храна: 10 €
– Купување на карти за концерти10 €
-Испорака на цвеќе и подароци 10 €
-Teнис по договор
-Jaвањепо договор
-Нуркањепо договор
-Рафтингпо договор
-Планинарењепо договор

*Туристичката такса не е вклучена во цената на станот. Даночен билет се плаќа за секој ден на престој во станот во износ од 1,5 € по лице