LAGUNA 100 APARTMAN

Apartman ima površinu od 100 metara kvadratnih i sastoji se iz: dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje, kupatila I toaleta u njemu mogu biti maksimalno smeštene 6 osobe. Apartman se nalazi na Karaburmi u blizini Zvezdarske šume.

Apartman Laguna 100 poseduje profesionalnu spa finsku saunu ,đakuzi za dve osobe, profesionalni sto za masažu koji možete ne ograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje kao I kamin koji može da se koristi.

U mogučnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve,časove jahanja,razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Možemo za vas da spremamo jela(doručak,ručak,večera), da za vas idemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša,da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerdromu,železničkoj ili autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd i ako vam je potrebno možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam u dogovoru sa vama obezbediti:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana(sveče,ružine latice,…..)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku(tamburice ili gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog u apartmanu imate još:peglu,dasku za peglanje,fen,kablovsku TV, mini liniju, internet, plazmu televizor, toster, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za 6 osoba, peškire u količini koja vam je potrebna, klima uređaj, mobilni telefon sa srpskim brojem i gratis kreditom od 200 dinara za vreme Vašeg boravka (doplatu za telefon možete kupiti u bilo kojoj trafici.

Galerija