Đakuzi u modernom enterijeru od drveta

Laguna Spa apartman

Laguna 50 nijansi apartman

Laguna Toscana

Naši apartmani

Noćenje – 7.500 din
Dnevni boravak – 3.200din

Noćenje – 8.500 din
Dnevni boravak – 3.500 din

Đakuzi u modernom enterijeru od drveta

Noćenje – 6.000 din
Dnevni boravak – 3.200din

Noćenje – 6.500 din
Dnevni boravak – 3.200 din

Noćenje – 6.000 din
Dnevni boravak – 3.200din

Noćenje – 5.500 din
Dnevni boravak – 2.700 din

Budi u toku sa popustima i akcijama.

Upiši svoju email adresu i prvi saznaj za naše popuste i last minute ponude, jer su često upola cene!

Utisci gostiju

Apartman je predivan! Sve je na svom mestu! Mi smo prosto odusevljeni!!! Prava oaza mira!!! Zelimo Vam puno uspeha u daljem poslovanju.

Malena i Meda su boravili ovde. Sve je cisto i uredno… Samo je Meda bio malo „cudan“…neke stvari mu se nikada nisu desile….zna on sta to znaci… Ali ipak ja ga puno volim godinama unazad i uvek cu ga voleti…Ovde je sve ok…zadovoljni smo…

Odmor za dušu i telo! Velika zahvalnost za predivnu atmosferu tokom celog boravka! Ponovo će nam se putevi ukrstiti, a do tad vam želimo sve najbolje i što više zadovoljnih gostiju!

Odličan app sa svim sadržajima. Obožavam vaše apartmane i redovno dolazim. Konačno sam uspela da rezz Lagunu jer je uvek zauzeta. Moja topla preporuka! Vaši apartmani odišu toplinom, nekako “imaju dušu”. Sve pohvale! Vidimo se ponovo! P.S. Sadržaji, higijena, udobnost za 10!

Apartman sređen sa ukusom, vidi se da je uneseno puno razmišljanja i truda u izradu. Đakuzi i sauna su fenomenalni, a topla klupa ostaje da se proba kada sledeći put svratimo! Ukratko, sve pohvale! Do sledećeg viđanja!

Screenshot_1