Abstract 1 apartman

Апстракт Апартман 1 има 35 квадратни метри и може да смести максимум 4 лица. Станот се наоѓа во Миријево, во близина на автобуската плоча 27Е.Исто така во близина на станот има стабилен коњ каде што можете да организирате лекции за возење.

Апстракт Апартман 1 има џакузи за две лица, професионална маса за масажа на барање на гостинот што можете да ја користите на неодредено време за време на вашиот престој без никаков надомест. Станот има централно греење.

Ние сме во состојба да организираме часови за тенис со професионален лиценциран тренер, како и натпревари за спари, часови за возење, разгледување на местата во Белград, пешачење во Србија (сопственикот на станот е член на алпинистичкото планинарење). Можеме да подготвиме оброци за вас (појадок, ручек, вечера), да пазариме храна за вас, да организираме алишта и пеглање, да ви купиме билети за концерт или театарска претстава. Во договор со вас, можеме да се сретнеме на аеродромот, возот или автобуската станица или на влезот во Белград, а доколку ви треба, можеме да ве возиме во кој било дел од Србија.

Ако сакате да поминете интимна вечер со некој близок, можеме да се договориме со вас
ви обезбеди:

– Интимна вечера по ваш избор
– Декорација на станот (свеќи, ливчиња од роза,… ..)
– Професионална масажа
– Музика во живо (тамбури или гитара)

Покрај сите погоре и предложени во станот, имате и: фен за коса, кабловска телевизија, интернет, паметен ТВ, комплетно опремена кујна со прибор за 4 лица, крпи во висина што ви треба, климатизација, мобилен телефон со српски број и бесплатна кредит од
200 динари за време на вашиот престој (можете да купите доплата за телефонот во кој било информативен агент.