Ценовник

Ценовник

Laguna SPA, Laguna Golden night, Laguna ToscanaNirvana SPA, Fjord, SkyTime, Tango, Abstract 1 i 2, Casa, Dream 1 i 2
SPA содржинаSauna and jacuzziSauna Jacuzzi
Изнајмување на станови (1-2 лица):40 €35 €35€
Изнајмување на станови (3-4 лица):45 €40 €40 €
Дневен одмор трае 4 часа (од 11 до 15 и од 12 до 16)2500 дин од 16 ч до 20 ч цената е 3.000 дина2000 дина
од 16 ч до 20 ч цената е 3.000 дин
2000 дина
од 16 ч до 20 ч цената е 3.000 дин
Појадок – Звездара соја

Појадок за вклучена + 1 пијалок (по човек)

600 din.600 din.600 din.
Музичари: (до 2 часа)
– 2 гитари80 €80 €80 €
Масажи
Relax 30 min1200 din.1200 din.1200 din.
Relax 60 min2000 din.2000 din.2000 din.
Relax 90 min 3000 din.3000 din.3000 din.
Терапевтски / спорт
30 min1600 din.1600 din.1600 din.
45 min2000 din.2000 din.2000 din.
60 min2300 din.2300 din.2300 din.
Šiacu 45 min2000 din.2000 din.2000 din.
Antistres 60 min2200 din.2200 din.2200 din.

ДОДАТНИ УСЛУГИ

Трансфер од / до аеродром (еден начин)20 €
Трансфер од / до аеродромот (и двете насоки)30 €
Превоз до други дестинации во СрбијаДоговор
Rent-a Car
– Citroen Xsara10 € / ден
Дополнително чистење на станот15 €
Перење и сушење до 5 кг. алиштаgratis
Кошула, перење и пеглање1,5 € / парчиња
Купување храна10 €
Купување билети за концерти10 €
Испорака на цвеќе и подароци10 €
TenisДоговор
Јавање коњДоговор
НуркањеДоговор
RaftingДоговор
планинарењеДоговор

*Туристичката такса не е вклучена во цената на станот. Даночен билет се плаќа за секој ден на престој во станот во износ од 1,5 € по лице