Laguna Toscana

Apartman ima površinu od 55 kvadrata i sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe i kupatila. U njemu mogu biti maksimalno smeštene 4 osobe. Apartman se nalazi na Zvezdari, u blizini sportskog centra „Olimp“ koji u svom sastavu ima atletsku stazu, teninske terene, teretanu i nov moderni otvoreni bazen.

Apartman Laguna Toscana poseduje sopstveni parking kao i profesionalnu spa finsku saunu, đakuzi za dve osobe, profesionalni sto za masažu koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka, bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje.

U mogućnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Za vas možemo otići u kupovinu hrane, organizovati pranje i peglanje veša, kupiti karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerdromu, železničkoj, autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd. Ako vam je potrebno, možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam obezbediti:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana (sveće, ružine latice)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku(2 gitare)

Pored svega navedenog, apartman poseduje i fen, kablovsku TV, internet, plazmu televizor, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za 4 osoba, peškire, klima uređaj. Takođe vam u apartman možemo doneti peglu i dasku za peglanje.