Nirvana Spa apartman

Distancirajte se od buke i gužve u ušuškanom apartmanu koji u svom sastavu ima profesinalnu spa finsku saunu. Apartman površine 45 kvadrata sastoji se iz dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupatila. U njemu mogu biti maksimalno smeštene 4 osobe. Apartman se nalazi na Zvezdari u blizini sportskog centra „Olimp“ koji u svom sastavu ima atletsku stazu, teninske terene, teretanu i nov moderan otvoren bazen.

Apartman Nirvana SPA poseduje i sopstveni parking, saunu opremljenu muzičkom linijom i zvučnicima, profesionalni sto za masažu. Sve elemente možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje.

U mogućnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom, kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva). Možemo za vas da odemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša, da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo vas sačekati na aerodromu, železničkoj, autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd. Ako vam je potrebno možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam obezbediti:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana (sveće, ružine latice)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku (tamburice ili gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog apartman poseduje i fen, plazma televizor i kablovsku, mini liniju, internet, kompletno opremljenu kuhinju sa osnovnim posuđem, frižider, toster, peškire, klima uređaj. Takođe vam možemo obezbediti peglu i dasku za peglanje.

Ponesite sve što vam je potrebno za boravak ili noćenje i bar na kratko neka vaši snovi postanu stvarnost.

Galerija