Tango apartment

Апартманот има површина од 40 м2 и се состои од: дневен престој, спална, кујна и купатило, и во него може да се сместат максимално 4 лица.

Апартманот се наоѓа во Mirijevo, во близина на плочата autobusa. Pored станот има тениско игралиште, каде што ќе може да игра тенис. Исто така во близина се наоѓа коњ фарма, каде што тие можат да се организираат часови по возење.Also in the vicinity there is a horse farm where they can organize riding lessons

Апартманот Tango поседува джакузи за две лица опремени со радио единица и звучници, професионална масажа која можете да ја користите без ограничувања за време на вашиот престој.

Можеме да Ви организираме часови по тенис со професионален лиценциран тренер како и спаринг мечеви, часови по јавање, разгледување на Белград, планинарење по Србија (сопственикот на апартманот е член на планинарско друштво). За Вас можеме да подготвуваме јадења (појадок, ручек, вечера), да ви купиме храна, да организираме перење и пеглање на вашите алишта, да ви купиме карти за концерт или театарска претстава. Во договор со вас, можеме да ве пречекаме на аеродром, железничка или автобуска станица или на влезот во Белград и ако ви е потребно, можеме да ве возиме во било кој дел на Србија

Доколку сакате да поминете интимна вечер со вашата сакана личност можеме, во договор со вас, да ви обезбедиме:

  • Интимна вечера по ваш избор
  • Декорација на станот (свеќи, латици од роза,…..)
  • Професионална масажа
  • Жива свирка (тамбури или гитара)

Покрај се наведено и предложено во апартманот имате и: пегла, даска за пеглање, фен, кабелска ТВ, интернет, плазма телевизор, комплетно опремена кујна со садови за 4 лица, доволна количина на пешкири, клима уред, фиксен телефон, мобилен телефон со српски број и гратис кредит од 200 динари за време на Вашиот престој (доплата за телефонот можете да купите во било која трафика).