Abstract 1 apartman

Prijatan i ušuškan ambijent pružiće vam mir i odmor bilo da se opredelite za dnevni boravak ili noćenje. Apartman Abstract 1 ima 35 m kvadratnih i u njemu mogu biti smeštene maksimalno 2 osobe. Nalazi se u Mirijevu, kod okretnice autobusa 27E i 79. Takođe, u blizini apartmana se nalazi Ergela konja gde se mogu organizovati časovi jahanja.

Apartman poseduje đakuzi za dve osobe, kablovsku TV, internet, smart televizor, kompletno opremljenu kuhinju, peškire, klima uređaj, kao i profesionalni sto za masažu (na zahtev gosta) koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka, bez ikakve nadoknade.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam obezbediti:

– Intimnu večeru po vašem izboru
– Dekoraciju stana (sveće, ružine latice)
– Profesionalnu masažu
– Živu svirku (tamburice ili gitaru)

U mogućnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva). Možemo za vas otići u kupovinu hrane, organizovati pranje i peglanje veša, kupiti karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo vas sačekati na aerdromu, železničkoj, autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd. Ako vam je potrebno, možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.