Boravak u apartmanu

Da li apartman mogu mogu koristiti sa mojim prijateljima

U apartmanu možete neometano primati posete. Apartman se izdaje u celosti i ne zavisi od broja osoba, u apartmanu sa vama mogu boraviti i vaši prijatelji koji moraju poštovati naš kućni red.

Šta če me čekati u frižideru?

Frižider u apartmanu je prazan. Ukoliko želite da vam nabavimo određene namirnice ne ustručavajte se da nam kažete.

Koliko često se menjaju posteljina i peškiri?

U apartmanu je obezbeđena posteljina za onoliko ležajeva koliko osoba apartman može da primi. Zamena posteljine vrši se svakih tri dana ukoliko vaša rezervacija traje duže od toga, mada ukoliko vam je potrebno možemo i ranije da vam zamenimo. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme vašeg boravka u meri koliko je vama potrebno.

Mogu li u apartmanu kuvati i spremati hranu?

U apartmanu postoji opremljena kuhinja kao i posuđe dovoljno za osnovnu pripremu hrane. U apartmanu možete spremati hranu i kuvati i to je jedna od osnovnih prednosti koja nas kod određenog broja gostiju favorizuje u odnosu na hotelski smeštaj. Ukoliko imate posebne zahteve za nekim posuđem,ne ustručavajte se da nam tražite. Naša želja je da vaš boravak u Beogradu učinimo što komfornijim.

Izgubio sam ključ

U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi troškove zamene brave na apartmanu kao i pravljenje novog kompleta od 5 ključeva.

Ima li internet u apartmanu?

Postoji stalan pristup internetu WiFi

Ima li telefon u apartmanu?

Postoji fiksni telefon sa kojeg je iz objektivnih razloga onemogučeno biranje brojeva van Beograda, dok je primanje poziva neograničeno. Pored fiksnog telefona imate na korišćenju i mobilni telefon sa karticom i gratis kreditom od 200 din. koji posle možete dopuniti na bilo kojoj trafici.