Boravak u apartmanu

Šta će me čekati u frižideru?

Frižider u apartmanu je prazan. Možete unositi hranu i piće ili poručivati preko različitih dostava. Ukoliko želite da vam nabavimo određene namirnice ne ustručavajte se da nam kažete.

Koliko često se menjaju posteljina i peškiri?

U apartmanu je obezbeđena posteljina za onoliko ležajeva koliko osoba apartman može da primi. Ukoliko u apartmanu boravite duže, na vaš zahtev menjamo posteljinu, peškire i čistimo apartman. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme vašeg boravka u meri koliko je vama potrebno. Takođe, ukoliko je potrebno, možete nam se javiti za peglanje i pranje veša.

Mogu li u apartmanu kuvati i spremati hranu?

U apartmanu postoji opremljena kuhinja kao i posuđe dovoljno za osnovnu pripremu hrane. U apartmanu možete spremati hranu i kuvati i to je jedna od osnovnih prednosti koja nas kod određenog broja gostiju favorizuje u odnosu na hotelski smeštaj. Ukoliko imate posebne zahteve za nekim posuđem, ne ustručavajte se da nam tražite. Naša želja je da vaš boravak u Beogradu učinimo što komfornijim.

Izgubio sam ključ…

U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi troškove zamene brave na apartmanu kao i pravljenje novog kompleta od 5 ključeva.

Ima li internet u apartmanu?

Postoji stalan pristup internetu putem WiFi mreže.

Ima li telefon u apartmanu?

U apartmanima ne postoji fiksni telefon. Na korišćenje možete dobiti mobilni telefon sa karticom, sa srpskim brojem. Takođe, ukoliko vam je potrebno, možete dobiti i uređaj sa mobilnim internetom.