Abstract 2 apartman

Apartman Abstract 2 ima  35 m kvadratnih i u njemu mogu biti smeštene maksimalno 4 osobe. Apartman se nalazi u Mirijevu, kod okretnice autobusa 27E.Takođe u blizini apartmana se nalazi Ergela konja gde se mogu organizovati časovi jahanja.

Apartman Abstract 2 poseduje đakuzi za dve osobe, profesionalni sto za masažu na zahtev gosta koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje.

U mogučnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve,časove jahanja,razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Možemo za vas da spremamo jela (doručak,ručak,večera), da za vas idemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša,da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerdromu,železničkoj ili autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd i ako vam je potrebno možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam u dogovoru sa vama obezbediti:
– Intimnu večeru po vašem izboru
– Dekoraciju stana (sveče,ružine latice,…..)
– Profesionalnu masažu
– Živu svirku(tamburice ili gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog u apartmanu imate još: fen,kablovsku TV, internet, smart televizor, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za 4 osobe, peškire u količini koja vam je potrebna, klima uređaj, mobilni telefon sa srpskim brojem i gratis kreditom od
200 dinara za vreme Vašeg boravka (doplatu za telefon možete kupiti u bilo kojoj trafici.