Tango apartman

Apartman ima površinu od 40 kvadrata i sastoji se iz dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupatila. U njemu mogu biti maksimalno smeštene 4 osobe. Apartman se nalazi u Mirijevu, u blizini okretnice autobusa 27E. Nedaleko od apartmana nalaze se teniski tereni na kojima se može igrati tenis rekreativno. Takođe, u blizini se nalazi i Ergela konja gde se mogu organizovati časovi jahanja.

Apartman Tango poseduje  đakuzi za dve osobe, profesionalni sto za masažu koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka, bez ikakve nadoknade.

U mogućnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom, kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Možemo za vas da odemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša, da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerdromu, železničkoj, autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd. Ako vam je potrebno, možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam obezbediti:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana (sveće,ružine latice)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku (tamburice ili gitaru)

Apartman poseduje i kablovsku TV, internet, plazmu televizor, fen, kompletno opremljenu kuhinju sa osnovnim posuđem, klima uređaj i peškire.