Tango apartman

Apartman ima površinu od 40 m i sastoji se iz: dnevnog boravka,spavače sobe,kuhinje i kupatila u njemu mogu biti maksimalno smeštene 4 osobe. Apartman se nalazi u MIrijevu u blizini okretnice autobusa 27E .U blizini apartmana nalaze se teniski tereni na kojima se može igrati tenis rekreativno, takođe u blizini se nalazi i Ergela konja gde se mogu organizovati časovi jahanja.

Apartman Tango poseduje  đakuzi za dve osobe opremljen sa zvučnicima, profesionalni sto za masažu koji možete ne ograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade.

U mogučnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve,časove jahanja,razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Možemo za vas da spremamo jela(doručak,ručak,večera), da za vas idemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša,da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerdromu,železničkoj ili autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd i ako vam je potrebno možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam u dogovoru sa vama obezbediti:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana(sveče,ružine latice,…..)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku(tamburice ili gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog u apartmanu imate još:peglu,dasku za peglanje,fen,kablovsku TV, mini liniju, internet, plazmu televizor, toster, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za 4 osoba, peškire u količini koja vam je potrebna, klima uređaj, mobilni telefon sa srpskim brojem i gratis kreditom od 200 dinara za vreme Vašeg boravka (doplatu za telefon možete kupiti u bilo kojoj trafici.