Laguna Spa apartman

Najtraženiji apartman sa saunom i đakuzijem, idealan za zaljubljene parove, pružiće vam maksimalan komfor i čistoću. Apartman nudi mnogo više od samog smeštaja jer je sve podređeno užitku i zadovoljstvu gosta.

Površine je 50 kvadrata i sastoji se iz dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupatila. U njemu mogu biti smeštene maksimalno 4 osobe. Apartman se nalazi na Zvezdari, u blizini sportskog centra „Olimp“, koji u svom sastavu ima atletsku stazu, teniske terene, teretanu i nov, moderan otvoren bazen.

CENE DNEVNIH I NOĆNIH TERMINA POGLEDAJTE OVDE

Apartman Laguna SPA poseduje sopstveni parking kao i profesionalnu spa finsku saunu opremljenu muzičkom linijom i zvučnicima, đakuzi za dve osobe, tepidarijum, profesionalni sto za masažu koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka, bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje.

U mogućnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom, kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Možemo za vas da odemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša, da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerodromu, železničkoj, autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd. Ako vam je potrebno, možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam obezbediti:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana (sveće, ružine latice)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku (tamburice ili gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog apartman poseduje i fen, plazma televizor (109cm) i kablovsku, mini liniju, internet, kompletno opremljenu kuhinju sa osnovnim posuđem, frižider, peškire, klima uređaj. Takođe vam možemo obezbediti peglu i dasku za peglanje.