Fjord Spa apartman

Apartman ima površinu od 40 kvadrata i sastoji se iz dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupatila. U njemu mogu biti smeštene maksimalno 4 osobe. Apartman se nalazi na Zvezdari, u blizini sportskog centra „Olimp“ koji u svom sastavu ima atletsku stazu, teninske terene, teretanu i nov moderni otvoreni bazen.

Apartman Fjord SPA poseduje sopstveni parking, kao i profesionalnu spa finsku saunu, đakuzi za jednu osobu, profesionalni sto za masažu koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka, bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje.

U mogućnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom, kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Možemo za vas da odemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša, da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerdromu, železničkoj, autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd. Ako vam je potrebno, možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam obezbediti:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana (sveće, ružine latice)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku (tamburice ili gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog apartman poseduje i fen, plazma televizor i kablovsku, mini liniju, internet, kompletno opremljenu kuhinju sa osnovnim posuđem, frižider, toster, peškire, klima uređaj. Takođe vam možemo obezbediti peglu i dasku za peglanje.

Galerija