Casa SPA apartman

Studio apartman, prepoznatljiv po velikim ogledalima iznad i pored francuskog ležaja, sa savršenim dodatkom – đakuzijem, idealno je mesto za uživanje i odmor. Površine je 40 m kvadratnih i namenjen je za dve osobe. Nalazi se na Zvezdari, u blizini sportskog centra „Olimp“ koji u svom sastavu ima atletsku stazu, teninske terene, teretanu i nov moderni otvoreni bazen. 

POGLEDAJTE CENOVNIK DNEVNIH I NOĆNIH TERMINA

Apartman Casa, mimo đakuzija za dve osobe, poseduje i fen, kablovsku TV, internet, plazma televizor, mikrotalasnu, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za 2 osobe, peškire, klima uređaj, kao i sopstveni parking. Takođe, možemo vam obezbediti peglu, dasku za peglanje, ali i profesionalni sto za masažu koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka, bez ikakve nadoknade. Apartman ima podno grejanje. 

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom ili proslavite godišnjicu veze/braka možemo vam obezbediti i:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana (sveće, ružine latice)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku (tamburice ili gitaru)

U mogućnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva). Možemo za vas otići u kupovinu hrane, organizovati pranje i peglanje veša, kupiti karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo vas sačekati na aerdromu, železničkoj, autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd. Ako vam je potrebno, možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.