Casa SPA apartman

Apartman je studijskog tipa, površine 40 m kvadratnih, za maksimalno dve osobe. Apartman Casa SPA poseduje sopstveni parking kao i đakuzi za dve osobe, profesionalni sto za masažu koji možete ne ograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje.

Ulazak u apartman je od 15 časova, izlazak do 10 časova ujutru.

Apartman se nalazi na Zvezdari, u blizini sportskog centra „Olimp“ koji u svom sastavu ima atletsku stazu, teninske terene, teretanu i nov moderni otvoreni bazen.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam u dogovoru sa vama obezbediti:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana(sveče,ružine latice,…..)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku(tamburice ili gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog u apartmanu imate još: peglu,dasku za peglanje,fen,kablovsku TV, mini liniju, internet, plazma televizor, toster, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za 2 osobe, peškire u količini koja vam je potrebna, klima uređaj, mobilni telefon sa srpskim brojem i gratis kreditom od 200 dinara za vreme Vašeg boravka (doplatu za telefon možete kupiti u bilo kojoj trafici.

U mogučnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve,časove jahanja,razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Možemo za vas da spremamo jela(doručak,ručak,večera), da za vas idemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša, da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerodromu, železničkoj ili autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd i ako vam je potrebno možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.