Predsednički apartman

Predstavljamo vam najnoviji i najluksuzniji apartman do sada – predsednički apartman. Osmislili smo ga za istinske hedoniste i za sve vas za koje verujemo da zaslužujete da se osećate božanstveno u retkim dragocenim trenucima – bilo da ih poklanjate sebi ili ih delite sa dragom osobom.

Predsednički apartman koncipiran je tako da ispunjava zahteve naših najzahtevnijih gostiju.

Zlatni topli tonovi sa kombinacijom mermera i drveta, sofisticirani detalji u enterijeru i pun komfor su ono što čini ovaj apartman tako posebnim.

Predsednički apartman nalazi se u ulici Riste Vukanovića 2, u Mirijevu.

Cena noćenja: 8.500 RSD
Cena dnevnog boravka: 3.500 RSD

Dnevni boravci su od 11:00 do 14:00 i od 15:30 do 18:30

Na raspolaganju su vam đakuzi, profesionalna spa finska sauna i parno kupatilo. Tik pored velikog francuskog kreveta, ova vrhunska kupatila za opuštanje i revitalizaciju smeštena su u raskošnom open concept prostoru.

Najmaštovitiji deo apartmana je veliki kožni francuski krevet, a iznad i ispred njega veliko dizajnersko ogledalo – odraz čistog luksuza.

Predsednički apartman u dnevnom boravku ima kamin za tople zimske večeri, SMART TV i muzičku liniju,  a u kuhinji će vas dočekati aparat za kafu, voće i po zahtevu omiljeno vino, večera i sveće.

A šta ako vam zatreba fen ili peškir?

Sve što vam je potrebno, uključujući i kablovsku TV, internet, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem i klima uređaj da vas rashladi tokom vrelih letnjih dana i noći – već vas čeka u predsedničkom apartmanu.

Dovoljno je samo da rezervišete, torba vam nije potrebna!

Naš najraskošniji apartman  je kao stvoren za dnevni odmor u Beogradu, ali i uzbudljivi relaksirajući vikend.

Za one koji su rešili da produže svoje hedonističko uživanje kod nas, možemo organizovati razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji, časove jahanja, časove tenisa sa licenciranim trenerom.

U slučaju da vam je najlepše u apartmanu, možemo vam po želji obezbediti:

–         intimnu večeru po vašem izboru;

–         dekoraciju stana ( latice, sveće, baloni);

–         profesionalnu masažu;

–         živu svirku ( 2 gitare);

Udahnite kraljevski osećaj i uživajte u istinskom luksuzu!

Rezervacija je jednostavna. Kliknite OVDE i uživajte!

Dobro nam došli!