Laguna Freya apartman

Apartman površine 35 metara kvadratnih, čije fotografije možete pogledati ispod ovog teksa, namenjen je parovima i poseduje đakuzi za dve osobe i saunu. Takođe, apartman je opremljen klimom za vrele letnje dane, kao i centralnim grejanjem za vreme zimskog perioda. Uvek će vas čekati peškiri, posteljina, fen, a Freya poseduje i plazma televizor, internet, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, ali i sopstveni parking.

Detalj koji izdvaja ovaj nov apartman od ostalih je i ogledalo na plafonu, iznad francuskog ležaja, koje će upotpuniti i ulepšati vaš boravak sa najdražom osobom.

Ukoliko se, pak, odlučite za proslavu godišnjice veze, braka ili biste jednostavno da iznenadite voljenu osobu možemo vam obezbediti:

  • Dekoraciju stana(sveće,ružine latice, balone…)
  • Profesionalnu masažu
  • Profesionalni sto za masažu
  • Živu svirku(tamburice ili gitaru)

Možemo organizovati časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, ali i planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Kako bi vaš boravak u našim apartmanima bio kompletan, možemo umesto vas otići u kupovinu hrane, organizovati pranje i peglanje veša ili vam kupiti karte za koncert/pozorišnu predstavu/bioskop.

U dogovoru sa vama možemo vas sačekati na aerodromu, železničkoj ili autobuskoj stanici, na ulazu u Beograd. Ukoliko vam je potrebno, možemo i da vas odvezemo u bilo koji deo Srbije.

Uživajte u čarima apartmana Freya!
Želimo vam prijatan boravak!

Lokacija: Mirijevo, u blizini sportskog centra “Olimp”