Laguna Golden Night

Apartman je u dva nivoa površine 100 metara kvadratnih i sastoji se iz : dnevnog boravka, 2 spavače sobe,kuhinje i 2 kupatila u njemu mogu biti maksimalno smeštene 4 osobe. Apartman se nalazi na Karaburmi u blizini Zvezdarske šume.

Apartman Laguna golden night poseduje profesionalnu spa finsku saunu, đakuzi za dve osobe, profesionalnu elektornsku fotelju za masažu. Apartman ima etažno grejanje.

U mogučnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve,časove jahanja,razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva).

Možemo za vas da spremamo jela(doručak,ručak,večera), da za vas idemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša,da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerdromu,železničkoj ili autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd i ako vam je potrebno možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam u dogovoru sa vama obezbediti:

  • Intimnu večeru po vašem izboru
  • Dekoraciju stana(sveče,ružine latice,…..)
  • Profesionalnu masažu
  • Živu svirku (gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog u apartmanu imate još:peglu,dasku za peglanje,fen,kablovsku TV, mini liniju, internet, plazmu televizor, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za 4 osoba, peškire u količini koja vam je potrebna, klima uređaj, mobilni telefon sa srpskim brojem i gratis kreditom od 200 dinara za vreme Vašeg boravka (doplatu za telefon možete kupiti u bilo kojoj trafici.