Novi apartmani u pripremi! Laguna 50 nijansi i Laguna Artistico

NAŠIM IZNENAĐENJIMA NAMA KRAJA!

Do kraja 2021. godine Nirvana spa će u svom sastavu imati još dva nova apartmana – Laguna 50 nijansi i Laguna Artistico.

Kako bismo zaokružili našu spa ponudu i ispunili sva vaša očekivanja, odlučili smo da odemo korak dalje i pružimo vam nezaboravan boravak u jednom od naših apartmana.

LAGUNA 50 NIJANSI

Apartman Laguna 50 nijansi biće jedinstven jer će u svom sastavu imati, mimo saune i đakuzija, i PARNO KUPATILO. Pored toga što parno kupatilo čisti kožu, podmlađuje, otklanja i stres, napetost, nervozu. Vlažno dejstvo pare takođe pomaže u poboljšanju respiratornih infekcija, olakšava simptome astme i pomaže ljudima koji imaju bolove u mišićima ili zglobovima.

50 nijansi 2

Preporučujemo vam da prvenstveno boravite u sauni oko 15 minuta, zatim se istuširate mlakom vodom ili se prepustite čarima đakuzija, a nakon toga se opustite i osvežite u parnom kupatilu.

50 nijansi 1

Za parove koji vole da eksperimentišu pripremili smo i specijalno iznenađenje 🙂

LAGUNA ARTISTICO

Ono što izdvaja apartman Laguna Artistico od ostalih jeste to što će posedovati SLANU SOBU, kao i saunu i đakuzi. Boravak od 30 minuta u slanoj sobi može zameniti tri do četiri dana boravka na moru, pozitivno uticati na disajne organe i rad srca. Takođe, tokom boravka u slanoj sobi podstiče se lučenje seratonina koji pozitivno utiče na sveukupno mentalno zdravlje čoveka.

Laguna Artistico 2

Laguna Artistico

***

Kao i svi naši apartmani, i Laguna 50 nijansi i Laguna Artistico će posedovati klimu, televizor, internet, kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju i sopstveni parking.

Tu smo da ispunimo sve vaše želje te vam možemo obezbediti i:

Dekoraciju apartmana (sveće,ružine latice, balone…)
Profesionalnu masažu
Profesionalni sto za masažu
Živu svirku(tamburice ili gitaru)

U nastavku možete pogledati nacrte apartmana.